Η Αλκάν σας παρέχει όλα τα απαραίτητα είδη συνεργείου για να εξοπλίσετε και να οργανώσετε κατάλληλα τον χώρο εργασίας σας. Η εργονομία, η ανθεκτικότητα, η ποιότητα αλλά και η αξιοπιστία είναι το κλειδί όταν πρόκειται για επαγγελματικό και μη μεταλλικό εξοπλισμό.

Στις σελίδες μας θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις αποθήκευσης και οργάνωσης των εργαλείων και των αντικειμένων που βρίσκονται σε συνεργεία και σε εργασιακούς χώρους: μεταλλικές συρταρίερες, εργαλειοφόροι με διάφορους συνδιασμούς συρταρίων, πάγκοι εργασίας και μεταλλικά κομοδίνα.

Ποιότητα και αξιοπιστία σε οικονομικές τιμές που θα βρείτε μόνο στην Αλκάν!

Τέλος η λάθος οργάνωση και το χάος που επικράτουσε μέχρι σήμερα στο χώρο εργασίας σας. Τα μεταλλικά έπιπλα της Αλκάν έχουν κατασκευαστεί για να σας λύσουν τα χέρια και να κάνουν την ζωή σας και την δουλειάς σας ευκολότερη.

Θα βρείτε μεταλλικούς εργαλειοφορείς με 5 ή 7 συρτάρια έτσι ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο για τον χώρο σας και τα εργαλεία σας. Οι εργαλειοφορείς μας διαθέτουν κεντρικό κλέιδωμα και τηλεσκοπικούς οδηγούς για εργονομία και ευκολία στη χρήση.

Οι συρταριέρες μας είναι πρακτικές και μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ιδανικά πάνω στους εργαλειοφορείς για αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση του χώρου σας. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό μέταλλο και δεν λυγίζουν ακόμα και σε μεγάλα βάρη.

Οι πάγκοι εργασίας μας (αλλιώς πάγκοι συνεργείου) είναι κατασκευασμένη από γαλβανιζέ λαμαρίνα για να αντέχουν στην υγρασία και το νερό. Είναι απολύτως σταθερή για δουλειά ακριβείας. Μπορείτε να τους παραγγείλετε σε ό,τι χρώμα θέλετε, ακόμα και σε χρώματα της εταιρείας σας ή του brand σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές!