Ο επαγγελματικός εξοπλισμός μιας επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους είναι από τις σημαντικότερες (αν όχι η σημαντικότερη) επένδυση που πρέπει να κάνετε.

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις εξαρτώνται πλήρως από τον εξοπλισμό που διαθέτουν, σε οποιοδήποτε τομέα και αν δραστηριοποιούνται.

Είτε ‘στήνετε’ την εταιρεία σας είτε ενδιαφέρεστε για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σας, πρέπει να λάβετε υπόψιν τον εξοπλισμό που χρειάζεστε και να προγραμματίσετε το ποσό που θα επενδύσετε.


Επαγγελματικός Εξοπλισμός Εστίασης

Επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης, και όχι μόνο, χρειάζονται το κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για την σωστή και αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία τους. Στην ΑΛΚΑΝ, έχουμε εμπειρία περισσότερη των 30 χρόνων στην κατασκευή, διάθεση και εγκατάσταση μεταλλικών επίπλων και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Στην σειρά των προϊόντων μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από υλοποιήσεις που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

 

Μεταλλικές Ιματιοθήκες & Φοριαμοί Ιματισμού

Κατασκευασμένες εξ' ολοκλήρου από γαλβανιζέ λαμαρίνα που προσφέρει αντοχή σε σκουριά και υγρασία, οι ιματιοθήκες Αλκάν είναι ιδανικές για χώρους όπως γυμναστήρια, κολυμβητήρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, κ.α.

Θα βρείτε τα μεταλλικά έπιπλά μας σε διάφορα μεγέθη και με ποικίλους συνδιασμόυς αποθηκευτικών χώρων και λειτουργίων ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας και τους διαθέσιμους χώρους σας. Εξοπλίστε τον χώρο σας με ανθεκτικές και ευρύχωρες ιματιοθήκες τόσο για το προσωπικό της επιχείρησής σας όσο και για τους πελάτες σας.


Σχολικά Ερμάρια

Τέλος η αταξία και η ακαταστασία στις σχολικές αίθουσες. Ως επαγγελματίας του χώρου αναγνωρίζετε την ανάγκη για την σωστή οργάνωση της σχολικής τάξης και πόσο χρονοβόρο και μη πρακτικό είναι να πρέπει να μαζεύετε όλα τα σκορπισμένα αντικείμενα και να μην έχετε έναν κατάλληλο και ασφαλή χώρο για να αποθηκέυετε όλα τα αντικείμενα, τόσο του προσωπικού όσο και των μαθητών.

Ανακαλύψτε την συλλογή από σχολικά ερμάρια σε διαφορετικά μεγέθη και σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας και ξεγνοιάστε μια για πάντα καθώς η οργάνωση του σχολικού χώρου θα γίνει παιχνιδάκι.


Αρχειοθήκες: Οργανώστε Τα Σημαντικά σας Έγγραφα

Εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των ειδών χρειάζονται την απαραίτητη οργάνωση και αποθήκευση των σημαντικών εγγράφων και αρχείων, που με το πέρασμα των χρόνων αυξάνονται και η διαχείριση τους γίνεται ολοένα και δυσκολότερη.

Οι μεταλλικές αρχειοθήκες Αλκάν έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με έναν και μόνο σκοπό: να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης του γραφείου σας και της αρχειοθέτησης των εγγράφων σας. Εξασφαλίστε την ασφαλή αποθήκευση όλων των σημαντικών φακέλων σας και μην βρεθείτε ποτέ ξανά στη δυσάρεστη θέση να μην μπορείτε να βρείτε το φάκελο ή το έγγραφο που χρειάζεσθε.

Οι μεταλλικές αρχειοθήκες μας έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και τεράστια ποικιλία χρωμάτων ώστε να ταιριάξουν με τον επαγγελματικό χώρο σας και τις προτιμήσεις σας.


Μεταλλικός Εξοπλισμός Συνεργείου

Η εργονομία και η ασφαλής οργάνωση του συνεργείου είναι το κλειδί για την απροβλημάτιστη και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας. Ο ποιοτικός επαγγελματικός εξοπλισμός αναβαθμίζει επίσης την εικόνα του συνεργείου σας προς τους πελάτες και προσδίδει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Στις σελίδες μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικού εξοπλισμού συνεργείων όπως:

Επιλέξτε το μέγεθος αλλά και τη σύνθεση της αρεσκείας σας (εργαλειοφορείς 5 ή 7 συρταριών, πάγκοι εργασίας διαφορετικών μεγεθών) και εξοπλίστε το συνεργείο σας με τα ποιοτικότερα μεταλλικά έπιπλα και εξοπλισμό.

 

Γιατί Αλκάν?

Όλα τα προϊόντα της ΑΛΚΑΝ είναι Ελληνικής κατασκευής, φέρουν την σφραγίδα ποιότητας “ΑΛΚΑΝ” και είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη. Καθώς θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα μας τα έπιπλα σε οποιεσδήποτε διαστάσεις ή χρώμα θέλετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 2841244 / 210 2817244.