Αυξήστε τον αποθηκευτικό χώρο του κήπου σας

 

Η σωστή οργάνωση του κήπου θα σας προσφέρει επιπλέον δυνατότητες αποθήκευσης και εξοικονόμησης χώρου. Μπορεί να μην χρησιμοποιείτε το κήπο σας για αναψυχή όλο το χρόνο, αλλά μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε και να τον χρησιμοποιήσετε ως επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, όλο το χρόνο.

 

Ο παρακάτω οδηγός μας θα σας δώσει τις συμβουλές που χρειάζεστε για τη σωστή οργάνωση του κήπου σας.

1. Επαναχρησιμοποιήστε παλιά έπιπλα

Παλιά έπιπλα που δεν σας χρησιμεύουν πια μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση οργάνωσης τους κήπου σας. Αντί να πετάξετε παλιά σας έπιπλα, σκεφτείτε αν μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε και να τα τοποθετήσετε στο κήπο σας. Παλιοί καναπέδες, καρέκλες, ντουλάπες, τραπεζάκια και συρταριέρες μπορεί να προσδώσουν νέα ζωή στον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο σας.

 

2. Ντουλαπες εξωτερικού χώρου

Οι ντουλάπες εξωτερικού χώρου αποτελούν την ιδανική λύση για την οργάνωση του κήπου σας. Εάν προσπαθείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ντουλάπα εξωτερικού χώρου, πρέπει να προσέξετε τους εξής παράγοντες:

 

  • Υλικό κατασκευής
  • Αντοχή σε νερό και καιρικά φαινόμενα
  • Επαρκείς διαστάσεις
  • Κλείδωμα ασφαλείας
  • Εξαερισμός

 

Οι ντουλάπες εξωτερικού χώρου της ΑΛΚΑΝ είναι κατασκευασμένες από γαλβανιζέ λαμαρίνα που προσφέρει αντοχή σε σκουριά και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επίσης όλες οι ντουλάπες προσφέρονται με κλειδαριά ασφαλείας και περσίδες για τον επαρκή εξαερισμό του εσωτερικού της ντουλάπας.

 

3. Κάδος Σκουπιδιών

Τα σκουπίδια αποτελούν ένα επαχθές πρόβλημα τόσο ως αναφορά στον χώρο που καταλαμβάνουν αλλά και σε ζητήματα υγιεινής. Αντί να κρατάτε τα απορρίμματα σας μέσα στο σπίτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων εξωτερικού χώρου.

 

4. Κάδος για ξύλα τζακιού και άλλα αντικείμενα

Στις σελίδες μας θα βρείτε μεταλλικούς κάδους αποθήκευσης ξύλων, ειδικά κατασκευασμένους για εξωτερικούς χώρους. Αποθηκεύστε άφοβα απο 250 μέχρι και 400 κιλά ξύλων για τζάκι και εξοικονομήστε χώρο στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Η ξυλιέρες μας όπως και όλα μας τα έπιπλα και επαγγελματικός εξοπλισμός είναι κατασκευασμένα από γαλβανιζέ λαμαρίνα για αυξημένη αντοχή και σταθερότητα.