Είτε ανοίγετε συνεργείο, ενδιαφέρεστε να αγοράσετε καινούργιο εξοπλισμό και εργαλεία συνεργείου, είτε απλώς επιθυμείτε να εξοπλίσετε το γκαράζ του σπιτιού σας, ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει στη σωστή επιλογή όλων των αντικειμένων και των επίπλων που θα χρειαστείτε.

Πάγκοι Εργασιας

παγκος εργασιας μεταλλικος συνεργειο


Ένας αξιόπιστος και ποιοτικός πάγκος εργασίας είναι το πρώτο και το σημαντικότερο κομμάτι του εξοπλισμού συνεργείου σας, ανεξαρτήτως μεγέθους και είδος εργασίας που τον προορίζετε. Ο πάγκος εργασίας είναι το επίκεντρο κάθε εργασίας και πρότζεκτ σας.

Ενώ πολλοί μπορεί να προτιμήσουν μια φθηνή ή και ‘φτιάξτο μόνος σου’ λύση, ένας πάγκος εργασίας αποτελεί επένδυση και ένα πραγματικά ποιοτικός πάγκος από μια αξιόπιστη εταιρεία με εμπειρία στο χώρο είναι μονόδρομος.

Η ΑΛΚΑΝ δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο του μεταλλικού επίπλου και συγκεκριμένα στον επαγγελματικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων ειδών συνεργείου. Δείτε τη συλλογή μας από μεταλλικούς πάγκους εργασίας, πλήρως παραμετροποιήσιμους, από τις διαστάσεις μέχρι και το χρώμα.

 

Εργαλειοφορείς

εργαλειοφορεις ειδη συνεργειου εξοπλισμος

Όσο περισσότερα εργαλεία και εξαρτήματα χρησιμοποιείτε και χρειάζεσθε, τόσο μεγαλύτερη και η ανάγκη για σωστή οργάνωση και αποθήκευση τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το ψάχνετε απεγνωσμένα για ώρα ένα εργαλείο ή εξάρτημα για μια δουλειά που θα σας πάρει 10 λεπτά.

Για συνεργεία κάθε μεγέθους και για όλες τις ανάγκες σας, στις σελίδες μας θα βρείτε πλήθος επαγγελματικών μεταλλικών εργαλειοφόρων. Επιλέξτε μεταξύ 3, 5 ή και 7 συρταριών και τοποθετήστε τις συρταριέρες είτε από την μία είτε και από τις δύο πλευρές του πάγκου εργασίας σας.

Όλες οι συρταριέρες μας έχουν ροδάκια για εύκολη μετακίνηση των εργαλείων στο χώρο του συνεργείου και διαθέτουν τηλεσκοπικούς οδηγούς (full extension) με μπίλιες και στοπ για το απρόσκοπτο και ανεμπόδιστο άνοιγμα και κλείσιμο των συρταριών. Όλοι οι εργαλειοφορείς μας είναι κατασκευασμένοι με τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς και κάθε συρτάρι προσφέρει μέχρι και 45 κιλά επιδεχόμενο βάρος.

 

Φωτισμός

φωτα συνεργειο εξοπλισμοσ

Ο μη επαρκής και ακατάλληλος φωτισμός μπορεί να έχει αρνητική επίδραση πάνω στην εργασία σας και να οδηγήσει σε χάσιμο χρόνου ή και λάθη.

Ευτυχώς δεν είναι δαπανηρό ή δύσκολο να αναβαθμίσετε τον φωτισμό σας. Η καλύτερη επιλογή για επαγγελματικούς χώρους είναι φωτιστικά LED. Προτιμήστε μακρόστενα, παραλληλόγραμμα φώτα οροφής που να διαχέουν το φως ομοιόμορφα παντού στο χώρο. Οι λάμπες LED προσφέρουν υψηλότερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερη κατανάλωση.

Ως συμπληρωματικό φωτισμό, προτείνεται να επενδύσετε λίγα χρήματα και σε φορητούς προβολείς ή λάμπες που θα μπορείτε να τους μεταφέρετε παντού και να φωτίζετε σκοτεινά σημεία καθώς εργάζεστε στα διάφορα αντικείμενα πάνω στο πάγκο εργασίας σας.

 

Δάπεδο

δαπεδο συνεργειου εξοπλισμοσ ειδη συνεργειου

Προφανώς κάθε πάτωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δάπεδο ενός συνεργείου αλλά ένα δάπεδο με αναβαθμισμένο φινίρισμα θα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία σε αντικείμενα στην περίπτωση που σας πέσουν, θα προστατεύει από διαρροές και υγρά όπως λάδια, λιπαντικά και μπογιές και θα είναι ευκολότερο όταν θέλετε να καθαρίσετε τον χώρο σας.

Μια δημοφιλής επιλογή είναι φινίρισμα επενδυμένο με ρητίνη αλλά αν θέλετε να μειώσετε το κόστος μπορείτε να προτιμήσετε καλής ποιότητας πλακάκια τα οποία προσφέρουν και μεγάλη ευκολία κατά την τοποθέτηση αλλά και αφαίρεση στο μέλλον.